Over

Deze persoonlijke blog is bewust anoniem.  Het geeft me het gevoel om vrijuit te kunnen praten en mijn mening op het internet te zetten.  Ik kan wel wat over mezelf kwijt :
. geboren in ’69 van de vorige eeuw
. 24 jaar getrouwd
. moeder van 2 studerende dochters (19 en 22)
. woont in Vlaanderen, dichtbij de Nederlandse grens
. carrière gemaakt (volgens de normen in de hedendaagse maatschappij)
. midlife crisis en sporen van ‘burnout’ al achter de rug
. vastberaden om meer ‘me-time’ op te eisen
. op zoek naar tijd, energie en goesting om te genieten
. hou van lezen, reizen, lekker eten, dieren en wandelen in de natuur

En het is niet omdat ik anoniem ben dat je me niet kan bereiken, voor alle ideeën, vragen, bedenkingen, inspiratie enz. kan u een mail sturen naar me-time@spitsuurvrouw.blog.

Voor wie schrijf ik deze blog ? In de eerste plaats voor mezelf, maar ook voor jou uiteraard.  Voor iedereen die mij wil volgen in mijn zoektocht naar tijd, energie en goesting om voluit van het leven te genieten, maar ook iedereen die hier inspiratie voor zichzelf wil uithalen. Op Pinterest heb ik een ‘Moodboard Persona’ aangemaakt waarin ik probeer duidelijk mijn doelgroep voor deze blog te definiëren met beelden.

De doelgroep voor mijn blog zijn mensen die midden in het leven staan (40-60 j). Ze hebben kinderen die volwassen worden (studenten of stilaan het huis uit). Ze hebben carrière gemaakt, geld verdiend, maar geraken stilaan uitgeput van de ‘rat race’. Ze hebben zichzelf volledig weggecijferd voor gezin, carrière, … Ze voelen dat het ‘5 voor 12 is’ maar zijn nog zoekende naar de invulling van ‘me-time’. Ze houden bij voorkeur van lezen, reizen, lekker eten, dieren en wandelen in de natuur.

Klinkt dit bekend in de oren ? Volg dan zeker deze website of volg mij via sociale media :

. FACEBOOK
. TWITTER
. PINTEREST
. INSTAGRAM

pincode_672725331777644368