Reizen

Als jongvolwassene heb ik al wel wat van de wereld gezien : rondreis in Thailand (25 jaar geleden nog voor het massatoerisme daar), rondreis in Mexico, Vietnam & Cambodja was ook een pareltje.  Ibiza, Turkije en Kreta zag ik van dichtbij.  Ik maakte ook al een indrukwekkende cruise op de Nijl (Egypte).

Verder kwam ik al 1 of meerdere keren op diverse bestemmingen in volgende Europese landen : Engeland, Ierland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Ik hou echt van de ‘wereld ontdekken’.  Maar de laatste jaren stond iedere vakantie volledig in het teken van de sportambities van mijn dochter (wat als ouder mentaal ook belastend is) en ik begon het op reis gaan alleen om te ontspannen, de wereld te ontdekken en te genieten echt wel te missen.

Ook hier heb ik goede voornemens.  Ik heb een hele lange wachtlijst van bestemmingen die ik heel graag nog wil bezoeken.

Bezoek elk jaar een plek waar je nog nooit bent geweest – Dalai Lama

Dat wordt voortaan mijn leuze!

Voor 2018 staan alvast twee wandelvakanties op het programma : één in Oostenrijk en één in Corsica.  Uiteraard zal ik een reisblog maken tijdens de reis.